Min namnsdag

Nu är det så att jag och teknik inte går ihop riktigt så varenda gång jag skrivit ett inlägg har det på något sätt raderats eller så dör internet, men nu gör jag ett försök så här nästan tre månader sedan senaste uppdateringen.
 
I skolan går det inte riktigt som jag vill, har supper många inlämningar och prov nu innan lovet. Plus att jag börjar bli stressad över projektarbetet som ska vara klart vecka 10 och vi är varken klara med manus eller rollsättningen. Just nu ser jag inte fram emot något i skolan på grund av det. Dessutom verkar ingen annan förstå att vi måste börja repa nu, nu, nu!
 
Hemma är det inte bättre, stressen finns där med, förutom skolarbete som måste göras på fritiden ska det handlas julklappar, bakas, städas och pyntas. Jag ska även ha tid att vara med min älskling samtidigt som jag hjälper till med mina syskon. Inte ens i sömnen kan jag slappna av, drömmer mardrömmar om att jag blir jagad och måste göra massor av saker på liten tid.
 
Jag hoppas att jag kan ta det lugnt om två veckor då det är julafton. Men jag får inte tänka så långt fram än, nu måste jag skriva en filosofi uppsats och några repliker till ett halvskrivet manus.
 
 

RSS 2.0