Bio

Igår fick jag och mina småsyskon skjuts upp till centrum för att gå på bio. Vi såg Ice age 4, den var helt annorlunda från någon barnfilm jag någonsin sett. Den var typ som en sjörövar fabel film, men jag hade i alla fall tre syskon som satt som fastklistrade i bioduken.
                                                                       
   När filmen var slut kom min älskling och mötte mig, vi alla åkte hem igen men efter bara en timme åkte pappa, hans fru och mina syskon till mina kusiners landställe utanför Nortälje. Så det blev bara jag och den underbaraste hemma. Vi åt rester till middag och låg framför TVn och myste hela kvällen. Imorse och under hela dagen fram till nu har det också bara varit vi två. Så vi har slappat i soffan och städat halva huset, som förhoppningsvis någon kommer att uppskatta.
   Ikväll blir det eventuellt bio med älsklingen, vi får se hur det blir.

Kryssning, Ikea och en j*vla massa ont!

Lördag; Gick upp vid fem för att hitta kläder, sminka mig och fixa håret då vi skulle åka hemifrån strax efter klockan sex. Jag brukar inte ta så lång tid på mig men eftersom att jag hade TVn på gick allt väldigt mycket långsammare. Vilket innebar att jag var färdig precis innan pappa ropa att vi skulle skynda oss till bilen. Båten gick strax efter halv åtta och då satt vi och åt frukostbuffé, men inte i den stora vanliga buffé resturangen utan en lite mindre mer fancy resturang. Efter frukosten hade vi god tid på oss att göra lite vad vi ville, det blev av att sitta i en bar nära knatteland, där mina småsyskon spenderade mestadelen av tiden. Runt elva blev det en sväng till tax free shopen för att senare gå upp till baren igen och sen vid ett gick vi ner och spelade massor av spel. Ja och när jag hade hjälpt min snart fyraåriga lilla syster att komma i mål på ett motorcykelspel var det dags att byta båt i Mariehamn.
 
Väl på nästa båt var det dags för buffé! Och det var verkligen sjukt gott! Jag åt en massa potatisgratäng, glass, jordgubbar och kladdkaka. Det fanns massor av annat gott också så klart men inte mycket mer för en vegetarian som jag. Efter all god mat blev det lek med småsyskonen, eller snarare se på när dom lekte i bollhavet. Det blev också massa spel även på denna båt. När vi gick in i tax free shopen på hemvägen, handlade vi faktiskt något den här gången och vi handlade mycket. När vi var långt in i Stockholms skärgård gick vi upp och ut på deck, kvällssolen sken och det var jätte mysigt att sitta och titta på utsikten. Efter ett tag gick vi in och syskonen var med i en VilleViking tävling på dansgolvet som slutade med godisregn, vilket dom var överlyckliga för. Resten av tiden segades ut i cafét vid fören. När vi kom hem var alla trötta så det var bara jag som satt uppe och såg film tills jag valde att förflytta mig till mitt rum.
 
 
Söndag; Vakna rätt så sent och satte mig som vanligt vid TVn direkt. Men jag fick inte sitta där länge innan syskonen kom och störde, då förslog pappa att vi skulle åka till Ikea hela familjen. Det låter ju mysigt men det var inte riktigt så det blev. Älsta lillsyrran stannade hemma så vi blev inte alla, vilket var tur (kommer till det) men mindre tur var att dom yngsta syskonen var med, för först skulle dom ha massor av korv och så fort vi kom till något jag ville titta på inne i varuhuset sprang dom iväg så jag fick jaga dom.
 
Även om jag inte fick titta så mycket  fick jag ändå lite saker jag behövde. En liten bokhylla och lådor att placera i den, en stol och myggnätt till balkongen så jag kan sitta och mysa där när det fortfarande är sommar och en massa choklad (5kr/st). När vi väl skulle hem hade vi problem med att få in allt i bilen, därför var det tur att vi inte alla följde med. Vi fick packa om bilen flera gånger för att få in allt vi köpt till huset. Efter ett tag gick det! Men vi fick sitta lite konstigt utan säten, eller inte vi utan jag. Hemma satte jag direkt igång med att sätta ihop mina grejer och börja lägga i saker i lådorna från ett skåp jag inte skulle ha kvar, det tog jätte lång tid jag var inte klar förän idag. Ja eller igår?
 
 
Måndag; Fortsatte med att fixa i hyllan och lådorna. Fixade bloggen, ny design och header. Även om jag har haft kul och gjort massa saker denna helg mår jag piss, jag har ont typ överallt. Jag har hemsk mensvärk, ont i ryggen, ont i huvudet, halsen och hela bröstet för jag hostar jätte mycket. Jag har dessutom ont i öronen och nacken och på grund av allt fixande och skruvande med möbler har jag ont i händerna också! Det är då typsikt mig att ha ont hela tiden. Men om man bortser från smärtan och det facktum att jag fryser och svettas vartannat om, mår jag faktiskt bra. Jag är lycklig! Nu ligger jag i sängen och ser på How I met your mother och hostar som bara f*n men jag somnar nog snart och mår förhoppningsvis bättre när jag vaknar.
 
Go'natt

RSS 2.0