Klappar

Ja nu är det snart en vecka sedan staden var täckt med snö. Klart att den smälte lika snabbt som den kom. Den här veckan har det varit plusgrader in princip hela tiden och jag har gått omkring i min tunna skinnjacka. Men jag har ändå inte varit ute så mycket jag har för det mesta suttit i skolan och pluggat. Nu ligger jag äntligen i fas med skola och privatliv.
 
Igår var jag med min underbara vän K och handlade julklappar till mina småsyskon. Det var hur svårt som helst, ingen aning om vad dom önskar sig eller behöver. Nu när jag bor 32 mil ifrån dom är det riktigt svårt. Men jag lyckades ändå. Dock blev det väldigt dyra klappar i år. Vilket jag egentligen inte har råd med, men vad gör jag inte för familjen.
 
På onsdag bär det iväg till mitt kära Stockholm igen, men innan dess måste jag hitta julklappar till mina föräldrar också. Plus att jag måste göra den sista skoluppgiften som är en gruppuppgift. Och hitta en gemensam tid verkar omöjligt. Men allt löser sig nog till slut. Längtar efter julen så otroligt mycket!

Snö

Äntligen så föll snön här i Jönköping! Vid halv ett natten till fredagen kristalliserades regnet som smattrade mot fönstret. Snön föll fint i några minuter innan det började blåsa förfärligt. Så jag gick och la mig för att sedan vakna till en snöstorm. Värsta var att det varken sluta blåsa eller snöa tills jag skulle gå ut, någon gång mitt på dagen, så självklart ramlar jag i snön och blir blöt, kall och blåslagen. Eller det värsta var att jag skulle på sittningen senare på kvällen och kunde knappt gå. Men jag kom iväg både på förfest och sittningen, jag var till och med ute på Akademien efter sittningen. Blev en underbart rolig kväll med dom bästa lärarstudenterna jag känner, trots en dålig start på vägen och natten blev riktigt bra den med.
 
Tyvärr märkte jag idag när jag var inne i stan att snön börjar smälta. Igår var det närmare 10 minus grader, vindstilla och sol så då låg ju snön fint där den skulle vara. I morse blåste det sjukt mycket så det var ju snö på alla vägar som var plogade i lördags. Och nu på väg hem från en kompis var det noll gradigt och slask. Jag blir jätte ledsen då jag vill ha en vinter rik på snö. Hoppas det bli kallare imorgon, det får jätte gärna snöa lite mer under natten också. Bara om dom hinner ploga bort det från vägarna tills jag ska till skolan.

Föreläsning?

Just nu sitter jag på en föreläsning, har nästan alltid några per dag. Vilket betyder att jag har varit jätte upptagen och kommer att vara jätte upptagen fram till jul. Men jag har lyckats klämma in tid för städning och ett socialt liv mitt i allt plugg. Jag och min fästman bestämde oss för att bryta förlovningen helt. Så det har varit ganska snurrigt för mig. När jag inte sitter på föreläsningar eller pluggar  inför tentor är jag oftats med kompisar eller ute och festar. Så kunde jag inte göra i Stockholm därför är jag jätte glad över att flyttat ner hit till Jönköping. 
 
Jag har även tid att lägga på mina sexuella intressen. Jag går ut på krogen och flörtar lite, jag har träffat några studenter som jag sedan haft väldigt trevligt med hemma i sängen. Jag känner att jag kan göra sånt utan att känna skam eller ånger efter. Jag blir inte fäst vid någon och får njuta i livet lite så det är perfekt. Visst får man ett rykte då, men vad spelar det för roll? Jag har kul, jag mår bra, jag får slappna av i all stress kring skolan.
 
Nej, nu kanske jag borde lyssna på föreläsaren som har en väldigt seg och raspig röst, alltså en riktigt tråkig röst att lyssna på. Å andra sidan har jag klarat större delen av dom andra kurserna utan att lyssna på föreläsningarna jag går på. Utan jag läser mig till kunskapen som behövs för att klara kurserna och sedan hela utbildningen för att senare ska kunna bli lärare. Nu ska jag sluta och konsentrera mig på att inte slå idioterna som ställer sjukt jobbiga frågor som inte ens är vettiga just nu.

RSS 2.0