Regnig skolstart

Nu har min tredje termin på högskolan börjat. Jag ska fördjupa mig i all möjlig historia för att senare i höst skriva min b-uppsats. Det ska bli riktigt spännande. Årets inspark började idag också och trots vädret var det många nya förväntansfulla studenter som kom till högskolan för att ha tio underbara dagar med deras faddrar och nya kamrater. Tyvärr är inte jag en av dessa faddrar men kommer nog att smyga in lite med mina vänner som en bonusfadder eller fladder som det då kallas. 

Jag kom ihåg känslan av att sitta där på upproper helt pirrig i magen, jag kände inte någon och hade flyttat till en ny stad. Jag kommer ihåg att jag hade en sån hemlängtan att jag bara ville gråta. Men det glömdes bort tack vare en sjuhelvetes rolig inspark och nya goa vänner. Jag hoppas att årets nollor får en lika bra inspark som jag fick.
 
Det negativa med skolstarten är att jag har två omtentor denna vecka. Suger rätt hårt att börja med att plugga på en sak när man har föreläsningar på en helt annan. Men det löser sig nog, jag få stå mitt kast för att jag var lat förra terminen och inte pluggade ordentligt redan då. Sedan har jag varit så duktig att jag vände på dygnet under sommaren och inte riktigt hunnit vända tillbaka det, kommer vara super trött efter tidiga mornar denna vecka. Måste nästan gå och lägga mig redan nu. Jag ska i alla fall varva ner lite med en film och mys med pojkvännen.

RSS 2.0