Halloween!

Ja egentligen skulle jag fixa det allra sista inför en grym halloweenfest. Men då alla jag bjudit tackat nej (Jag vet, jag har inga vänner) så sitter jag i soffan med mjukisbyxorna på medan jag ser på film och äter chokladbollsmet. Min pojkvän tog ett jobbpass då festen inte blev av så är helt ensam idag med. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mellan tuggorna av det goda så fortsätter jag med min stickning. Tyvärr blev det ingen solig promenad idag, solen lös i kappt en kvart idag. Så det blev ingen ny höstdekoration här hemma. Dagen spenderades mestadels i soffan med xbox kontrollen i handen. Min älskling gick till jobbet vid fem så vi hade lite tid att mysa i soffan och titta på serier också. Det blir troligtvis ännu mer serier när han kommer hem runt elva i natt. Men nu stickning och film.
 
 

Soliga dagar

Hösten är inte bara grå, kall och trist som alla här i Sverige verkar tycka. I tre dagar har det nu varit en strålande sol som värmt igenom gul, röd och orange färgade löv. Det får mig att må bra, även om det snart är över och alla löv fallit till marken. Den mysiga hösen kan man faktiskt ta med in, imorgon hade jag tänkt att gå ut en stund och plocka lite fina färgglada löv och kanske några kastanjer som jag kan dekorera med här hemma.
 
Trots att jag bor på första våningen och alltid har persienerna nerdragna, var dom faktiskt uppe igår och i förrgår för att få in det gyllende solskenet. Idag var dom nere då jag inte var hemma under soltimmarna. Jag var ute med några kompisar jag inte sett på länge vi åt sushi, drack kaffe och skrattade en massa. På vägen hem svängde jag förbi stan och köpte en vinterjacka och ett par vinterskor så att jag är förberedd när det är dags.
 
Nu sitter jag här i soffan och är helt hopplös på att blogga. Hade hoppats på att mysa med pojkvännen min men han jobbar som resten av kvällarna denna vecka. Så jag får äta middag i min ensamhet sen krypa upp i soffan med en kopp te. Men innan dess ska jag byta ut datorn mot stickningen, håller på att göra ett skydd till min surfplatta. Jag älskar garnet jag använder, det är enkelt att arbeta med och färgerna är helt underbara. Vissa skulle väl säga att det var en färg i flera nyanser men jag säger att det är flera färger. Flera härliga färger som tillhör familjen lila.
 
 
 
 

RSS 2.0