Gulligaste pojkvännen

Jag var så nervös i dag innan min intervju att hag bara fick i mig en halv kopp kaffe. Min intervju var ändå halv två så jag gick hela förmiddagen utan frukost och lunch. När jag kom hem släppte nervositeten och jag somnade nästan direkt i soffan. Vaknade strax innan det att min pojkvän kom hem. Fick världens överaskning, han kom hem med en liten orkidé i en fin lila färg. Bara för att jag äntligen fått en intervju och den gick bra. Den gick bra enligt mig i alla fall. Jag får se om jag blir uppringd eller ej. Det skulle vara toppen att få en inkomstkälla. Men det är så jävla snällt av min älskling att göra något sånt. Han är den bästa som finns.
 
 
 
Nu har Guldbaggegalan precis slutat. Det är som vanligt väldigt roligt att se vilka som vinner för vad, även fast jag inte sett så mycket svensk film under 2014. Jag är ju dock inte så imponerad av Petra Mede, börjar tröttna på henne. Hon känns som en robot som bara kan följa manus och det irreterar mig. Men något som värmer mig är att Saga Becker vann priset för bästa kvinnliga huvudroll. Det betyder att Sverige lever i nuet och inte efter normerna.
 
Den kommande veckan kommer att vara tuff för mig, då jag har tuffa träningspass framför mig samtidigt som jag mest bara kommer sitta och titta på telefonen för att veta om jag får jobbet eller inte. Det blir långhelg och släktträff i Stockholm också. Men nu är det nog läggdags ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0