Jävla fetto!

Jaha  ska man ta och göra en sån där års resumé som alla andra skrev på sina bloggar förra veckan? Nä skulle inte tro det. Förra året var lika pissdåligt som starten på detta. Åren går ihop i varandra och allt går bara runt och runt. Min träningsrutin är en av de saker som går runt. Jag har ett tre veckors program med både styrka och kondition som jag påbörjar direkt efter jag avslutat ena programmet för att försöka bygga muskler och bli av med det äckliga fettet jag har dallrandes på min kropp. Trots denna rutin och hälsosamma måltider händer det inget. Konditionen blir inte bättre, jag blir inte starkare och fettet, ja det verkar stanna där det är. Jag mår väldigt dåligt över att inte kunna ha några kläder i min garderob, förutom mjukisbyxorna och träningskläderna. Att se mig själv i spegeln är motbjudande. Fettet som hänger och dallrar, bristningar på lår höfter och överarmar. Då min likbleka hud inte hänger med när fettet blir mer och mer. Jag måste hitta ett sätt som fungerar till skillnad från min rutin. Vet bara inte vad det ska vara för något, tips?
 
 

Jag kom i alla fall ner till Jönköping tidigare än vad min familj ville. Men så fort jag satte mig på bussen hem slappnade jag äntligen av. Tio dagar i Stockholm var alldeles för mycket. Jag är glad att det är långt kvar till nästa besök. Det blir som tidigast runt min födelsedag i mars. Men vet inte om jag kommer ha ork, tid eller pengar till det ändå. Förhoppningsvis har jag fått jobb till dess, intervjun innan jul verkade inte ha hjälp mig dock. Men jag söker jobb i hela Jönköping varje dag så snart borde jag få något. Kan man tycka i alla fall. Jag får se hur det blir med den saken. Nu har jag en sysselsättning, eller ja från vecka fyra. Jag var långt ner på reservlistan på kursen men kom in i andra urvalet. Nu blir det till att skaffa alla coola program till datorn så att jag kan redigera allt i de uppgifter jag kommer att få av skolan och kursen. Det är tyvärr väldigt dyrt och då kursen bara är på 25% kan jag inte söka bidrag från csn, så ett jobb är ett måste. Så länge får jag väl vara en parasit på min pojkvän och låta honom betala allt. Jag betalar tillbaka med vilkorslös kärlek, det får duga för honom.
 
Min pojkvän fyllde år i tisdags så då blev det kalas. Han fick tårta av mig på morgonen sedan blev det en tidig trerätters middag hemma hos min killes föräldrar. Jag var rätt så mätt på både mat och sötsaker när vi kom hem igen. Men det var tydligen inte älsklingen min då han proppa i sig godis när jag gick och lade mig redan vid halv åtta. Det hade varit en lång dag med mycket bakning för min del. Först tårta sedan cupecakes till efterrätten. Nu tänker jag inte äta mer socker i alla fall. Att bara tänka på tårtan som vi har kvar från i förgår får mig att må illa. Jag funderar nästan på att slänga den, men jag låter pojkvännen min äta upp den istället. På lördag blir det fest för att fira hans födelsedag och tills dess har jag mycket städning och handling att göra. Tänker börja med sovrum och kök redan idag men först slappa lite till i soffan och kramas med min älskling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0