Ilsken dag idag med

Visst idag är jag inte fullt lika arg som jag var igår men det bubblar en hel del inom mig. Killen som vill ha en avsugning för en annan tjänst håller fortfarande på att äckla sig. Seriöst hur svårt kan det vara att ge en tjej en mejladress utan att behöva ha något tillbaka? Detta skulle vara en mejladress till en arbetsgivare då jag söker jobb med ljus och lykta, eller vad det är man säger, och det kan jag inte få om jag inte suger av denna man som snart är 40 och dessutom har ett respektfullt yrke. Tills idag i alla fall. Nej riktigt förbannad på honom. Sen alla människor som tror sig veta mer om mig än vad jag själv gör.
 
Men ilskan lade sig väldigt mycket när jag nu under eftermiddagen fick ett mejl ifrån en annan arbetsgivare. Imorgon ska jag på intervju för jobbet som entrévärd till en liten krog i Jönköping. Allt är inte piss här i livet och jag börjar äntligen se lite ljus från botten av mitt hål jag fallit ner i.
 
 
 

Arg!

Äckel! Sen när vill en kvinna utföra sexuella tjänster för att få hjälp med saker? Visst jag kan vara flörtig för att få vad jag vill ha men skulle aldrig suga av någon för lite hjälp. Eller att man ska skicka massa lättklädda bilder för att gå på en första så kallad dejt. Vad är det med män idag?! Nu vill jag pointera att jag inte hatar män utan de rötägg som ser kvinnan som ett objekt.
 
Var stöter jag på dessa män då? Jo då jag är riktigt blyg och aldrig varit någon tjej som hänger på krogen är jag medlem på ett X antal dejtingsajter. Men tyvärr är majoriteten av både män och kvinnor där för att de har ett tråkigt liv och bara vill knulla runt. Många har dessutom ett förhållande redan och letar efter någon att ha vid sidan om. Vad är detta? Visst nu är nätet kanske inte det mest optimala för att hitta kärleken. Jag vet inte ens om det är kärlek jag söker. Men enbart sex får jag massor ändå. Har ett kk förhållande och behöver inte fler.
 
Förutom att mitt dejtingliv har gått åt skogen har även allt annat det. Nu är jag arbetslös och var ju dum nog att inte anmäla a-kassa så kommer inte kunna få någon. Min lägenhet är kaos, brukade städa varje dag nu har det gått typ en vecka allt är äckligt. Människor är äckliga, platser är äckliga, jag är äcklig. Eller ja egentligen är jag kanske inte det men just nu känns det så.
 
Nej nu får jag nog sätta igång med antingen städning eller jobbsökande annars bor jag väl på gatan nästa månad.

RSS 2.0