En lång helg

En hektiskt men utvilade och underbar helg har passerat och jag sitter nu väntande på att lilleman ska vakna efter sin lilla lur. 
 
Vi firade midsommar hos vänner som bjudit på stor fest med en massa av blandat folk från deras umgänge. Trots min panik genom hela dagen för att det var så mycket folk och jag blev tilltalad osv höll jag ändå lugnet. Hjärtat slog gått och snabbt och andningen existerade knappt men tog mig igenom flera timmar med lunch, tårta, socialisering och grillkväll. Sonen min fick leka av sig med andra barn i nästan samma ålder och karln min fick prata av sig med alla vuxna. Jag fokuserade mest på att hjälpa till med mat och städ eventuell bebispassning när jag inte behövde springa efter min egen. Gjorde en tårta till hela kalaset med som jag inte blev nöjd med och inte många smakade ens. Då sjönk självförtroendet extremt kan jag berätta. Jag tror att ingen vågade äta den för att vi så den var vegansk. För jag gör ju endast vegansk mat och annat gott. Det här med veganskt kan skrämma folk lite tror jag. Sen att den inte blev så fin som jag ville då jag glömde ta med mig mina tårtverktyg kan ha påverkat det med.
 
 
 
Lördag hade hälften av gästerna försvunnit då de bidde i närheten och begav sig hem under natten. Vi andra åkte en tripp längs kusten och stannade på vissa ställen för lite äventyr eller matpauser. Det var härligt vid havet trots att vädret inte var helt på topp men regn slapp vi. Och det blev en väldigt rolig och mysig dag med mycket upptäckande för stora som små.
 
 
Söndag blev det lunch lunch med min syster sen fika och shopping. Mest titta på kläder inför nästa helg och även inför höstens stora event. Vi kände att vi väntar med att handla då vi ska till ett stort outlet nu i veckan. Kan ju hitta en del fär och vill inte fylla garderoben för mycket.
 
Jag har fortfarande inte fått några jobbpass så blev hemma mys med skitunges min idag. Passade på att städa undan efter helgen och tvätten vi inte hann med innan midsommar medan sonen sov under sin tupplur.

Mini vacation and dreamhack

Skrev på ett anställningsavtal i slutet av april och har äntligen fått jobba lite mer. Dock har jag inte fått några arbetspass på två veckor nu. Vet inte om det är för att jag inte är så bra på att bära tallrikar eller för att jag inte tar och städar andras stationer medan jag har fullt upp på min. Men antar att dom inte vill ha mig som anställd fast jag kan jobba i princip varje dag hela sommaren med undantag två helger. Vi får se hur det går nästa vecka. Får schema varje söndag så kan inte planera in så mycket i förväg heller.
 
Var ledig förra veckan så då var jag och min skruttunge iväg på en minisemester. Hälsade på familj och vänner. Liten var väldigt livlig på tåget men det gick bra ändå. Det tuffaste var att vara borta från sambon. Inte varit iväg så länge från varandra sen vi flyttade ihop. Så jag hade svårt att sova och saknade honom massor. Men jag och lilleman hade det trevligt ändå.
 
 
När vi kom hem igen var det ett besök till Dreamhack för oss så vi kunde heja på min fästman som spelade i en Heartstone turnering mot proffs där. Det gick bra för honom men inte för bra för vi fick hem honom sen på kvällen vilket var tur för oss som saknat honom. Lillfisen tyckte att det var sjukt spännande på Elmia då det fanns massor av datorer att titta på, folk som cosplaya och gamla tv-spel. Stora ögon på min ettåring medan vi gick runt för att inte störa vår spelande karl.
 
När liten sov fick jag gå bakom allt och bli intervjuad! Om livet som mamma och spelare. Samt hejaklack till familjens proffs och hur det är att ha hela familjen med en sån liten unge med på Dramhack. Det var super läskigt då intervjun skedde på engelska och jag känner mig kass på att prata. Jag förstår väldigt bra när jag hör eller läser. Skriver hyfsat men att prata är väldigt jobbigt. Men det var roligt att få vara med och berätta lite om oss. Var ju inte våra första Dreamhack med barnet så hade en del att säga. När intervjuaren klipp ihop allt bra ska vi få se det och jag har lite pirr i magen över det kan jag säga.
 
 

RSS 2.0